eqa

snow

Followers

Thursday, January 17, 2013

SEGMEN:SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN

Assalamualaikum...

hye... nak join segmen lagi ni...he....
birthday saya lambat lagi tapi nak join segmen ni la... mana tau untung-untung dapat hadiah... heee...


syarat-syaratnye...

1. mesti ada blog n facebook.... ok... saya ada, lulus dah....
2.dah tempek kan banner kat atas.... sape nak join tekan je....
3. saya dah siap kan entry khas ni.... segmen ulang tahun kelahiran.....
4. cerita pasal ulang tahun kelahiran.... ada orang nak baca ke.... best ni.... baca tau uollsss...

Nama ku atiqah nadirah binti razali......
dilahirkan pada 18 MAY 1991.... OPS.... x tue lagi kan.... 
saya lahir bulan may ye.... 
masa sekolah dulu tiap-tiap kali bezday aku mesti dapat ssebiji kek.... selalunya memang celebrate cam tu.... kalau adik beradik nye bzday pun dapat yang sama.... 
bila adik saya yang kecil sekali lahir bulan may juga.... dah kena kongsi kek dengan die.... 5 may.... x kan 1 bulan nak makan 2 biji kek kan.... adeh.... saya dah besar... so, saya mengalah je la..... 


tu dia.... kami kongsi kek tau.... ok... I x kisah.... yang penting dapat potong..... haha.....

yang menarik bzday tahun lepas.... 2012
eqa sambut kat umt saje.... ngan member2....
nak tau pe diowg buat??????

nak tau ke.....
malu la.......
hahaaa.........
mungkin orang dah biasa buat.....
adeh...
sudah terkena......
kena apa.....
perh..... kena baling tepung.... x expect langsung diowg nak celebrate bzday eqa sebenarnya....
tyme 2 dalam 10 orang.... 
 pandai betul diowang pekena kan aku...
ceritanya begini....

malam 2 eqa terlupa nak submit report, n mintak tolong sorg member ni hantarkan o9 je.... 
then, dia pun setuju... tibe2 die suruh datang bawah (eqa duk asrama tingkat 2), ok turun la, sebab kenang kan report yang tak hantar lagi....
ok... die suruh g belakang blok... ok biase la tu...
sampai je sana.... eqa jumpe sorg cosmate, muka die selamba je....
ok.... eqa nak cari kawan eqa je....teruskan cari die..
pas tu nampak beberapa orang, boleh pulak duk kat tingkap blok la, bekeliaran kat kawasan asrama....
ok... tyme 2 memang x expect pe2.... tapi tibe2.... 
teringat diowg ni nk celebrate bzday ke.... dalam masa yang sama.... abis eqa kena baling tepung kat mata uollll.... pedih sih.... 
hahaaa.......
apa lagi berlaku la aksi lari berkejaran.....
dah abis sume baru la potong kek..... 
muka masing2 dah macam tepung gomak....
ada tangkap gambar tapi x de kat eqa la.....

pesanan penaja....:
jangan meniru aksi kami rakan2 ye....
x mo membazir tepong..... (orang lain x dapat makan, kita buang2..)

pas ni x nak sambut bzday la, umor makin bertambah la...... heheee....  

5. bzyay dah dinyatakan.... 18 may 1991....
link fb..... http://www.facebook.com/atiqah.nadirah.1

6. dah follow sume..... done...

7. entry dah siap.... dah link kan ke segmen 
http://kembarber4.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulang-tahun-kelahiran.html

8. hadiahnye menarik... boleh bukak link 2 eh.....

tarikh tutup segmen ni......

3 februari 2013

nak tag.... romateku.....
romateku ini pun baru dalam blog2.... jom follow die......

selamat bersegmen semua.......bye....

4 comments:

  1. terima kasih kerana join segmen ini.....
    pastikan kamu sdah ad sye di fb, jikalau sdah ad, sila
    tlis di fb sye sperti brikut: blog segmen.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget