eqa

snow

Followers

Thursday, January 24, 2013

KENA GUBAH BUNGA!!!

Assalamualaikum...

erm, lambat betul nak update blog ni.. sebabnye saya dah bekerja sekarang.. kerja untuk beberapa minggu je... maklum la cuti sebulan je kan... semalam saya berkesempatan untuk gubah bunga... atas permintaan bapa saudara, eqa buat juga la padahal memang la jarang mengubah bunga dan tak berapa kreatif tangan ni.... bapa saudara eqa just bagi duit dan eqa la yang pergi beli bunga dan mengubah... huhuuuu.... 

tengok ni.....


orang kata kalau nak gubah bunga kena pilih warna dalam 2 atau 3 jenis warna je kan.... eqa campur-campurkan je, dah lebih 3 warna ni....hahaa.... colorful tak....


ni la bunga yang eqa beli....

posing dulu...hehee...
bunga ni nak letak kat restoren bapa saudara....




lepas ni nak gubah bunga untuuk rumah pula la.... bunga pun ada lagi tu.... ok.... sampai sini je... bye....

2 comments:

  1. cantik la eqa...ada bakat jadi florist ni... ^_^ wat part time sementara ni pun occay jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... terima kasih k.farah.... sikit2 tu boleh la... 2 pun main cocok je... insyallah.. klu de yang nak boleh je... huhuuu....

      Delete

There was an error in this gadget