eqa

snow

Followers

Tuesday, January 15, 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

Assalamualaikum....

Sekarang eqa berada dirumah, di bandar warisan dunia ye... tau tak kat mana...??Baru sampai pagi tadi... selamat bercuti semua....

Hari ni nak join lagi 1 segmen.... segmen ketiga ye.....hehe.....
jom join ramai2....


sesiapa nak join boleh click banner yang kat atas ni eh.....

Giveaway ni yang pertama di blog puterikasih.com 

so, jom kita support, sambil tu boleh friends2 kan... huhuuu.... g.luck ye puteri.... 
 
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com

tag:
shafiqa 

Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com
31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan
koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi …

ok... thats all.... 

8 comments:

  1. all the best dear...salam kenal, singgah sini, jenguk2 kawasan dan follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :) Saya dah join :)

    Done follow:) Follow back k ;)

    Jom join Segmen yang gempak nih!

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/new-year-ga-15-hadiah-menanti.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama , goodluck ;)

    ReplyDelete
  4. ada penambahan penaja..jangan lupa update yer :)

    ReplyDelete
  5. terbang dari GA yang sama..hew..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  6. salam ,azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget