eqa

snow

Followers

Monday, January 21, 2013

DAH SEMINGGU CUTI SEMESTER!!!

Assalamualaikum...

pejam celik, pejam celik dah seminggu masa berlalu.... apa yang eqa buat??? 
kalau boleh eqa nak guna kan masa yang ada masa cuti sem ni tuk buat benda2 yang berfaedah... sebab nye cuti sem yang akan datang ni mesti dah sibuk dengan final year projek... so, tak de masa lagi nak buat apa yang kita suka.... entah2 tak balik pun rumah nanti.... erm.... tengok tajuk final year projek nanti la.. sekarang pun tengah pening nak pikir tajuk dan cari supervisor... 
ok, tak pe, insyallah dengan izin allah..... segalanya akan bejalan dengan lancar...
eqa nak preview pe yang dah buat sepanjang seminggu cuti ni.... kenapa eqa nak tulis semua ni...??? sebab nye eqa nak jadi kan cuti ni cuti yang bermakna dan akan ingat sampai bila2... walaupun cuti ni just percutian yang simple je, tapi nak jadikan ianya sessuatu yang boleh dikenang.... saya rindu untuk menaip...... nak menaip sampai lebam....

Review 4: 18/1/2013- Aktiviti mengcrepe "durian crepe" dan baking cake...
Review 5: 19/1/2013- Seharian di Festival Beliawanis Nasional
Review 6: 20/1/2013- Naik KL lagi hantar adik g UIA PJ..
Review 7: 21/1/2013- Aktiviti bebas....!!!!! makan je keje....

jangan marah sebab eqa nak cerita pasal diri sendiri je.... sebagai kenangan.... orang lain sibuk cerita pasal hari bersejarah... eqa cerita pasal peristiwa cuti sem... suka hati la kan.... 
selagi tak menyalahi agama... akan ku tulis apa yang patut.... hehee......

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget