eqa

snow

Followers

Saturday, January 12, 2013

Kampung halaman menantiku....

Assalamualaikum....


ehem2.... ttibe excited nak tulis..  bila dah dekat cuti sem je, mula la nak menghitung hari dan waktu....hahaa....  fikiranku asyik teringat rumah je ni... home sweet home... I'm coming... 

nak buat apa cuti sem ni???? ok.... planning sudah ada... just nak menjalankan misi seterusnya...

nak kerja...
nak masak...
nak berniaga....
nak g festival beliawanis nasional...
nak balik kampung....
yehhhh....

yang lebih penting lagi nak buat entry, nak tepek kat blog ni.... 
dah la x selalu update kan... 
tu pun kalau sempat... hahaa....

cuti sebulan je ye... 
masa pun berlalu dengan pantas...
semua perancangan mesti dijalankan.... 
insyallah...

omg..... kena pilih tajuk n supervisor final year project plak...
adeh... then, nak buat proposal.....

ok2.... harap semua berjalan dengan lancar... 

nak study 1 paper lagi... "Community nutrition"
last paper..... 

pas tu boleh kemas2 dan tinggalkan terengganu bumi penyu.... kih2... 


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget