eqa

snow

Followers

Friday, June 7, 2013

Giveaway 'I Love U Chocolate'

 Assalamualaikum....

Dah lama rasa tak join segmen2 ni.... malam ni ternampak segmen giveaway chocolate ni...
apa lagi join la....
eqa pun peminat chocolate tau... yummy2.... 
pernah buat chocolate lagi... makan apa lagi.... huhhh....

nak  chocolate boleh nabila???....

jom join skali..... sape bertuah dapat la eh....

mula2 kena tengok syarat2 nya dulu ye...



SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like page blog... done....
2) Follow sponsor dan like pages.. done..
3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner dan link kan ke entry, pastu letak link penyertaan kat ruang komen... done...
4) TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*.... ok.....
5) like page sponsor dan segala yang diminta eh.. ok senang je... done..
 
ok..... kejap je kan.... sape yang join tu... jemput2 la follow blog ni eh... 
 
ok.... dah siap.... jom study...... nak exam ni... hewwwww... bye.....

6 comments:

  1. hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  2. melepak di atas tempat yang same!..blogwalking+follow back...
    http://acikliena.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum , melamar sini :D jom singgah blog saya (: ALL THE BEST :D

    http://awekbananana.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  4. hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  5. gud luck! mga dapat chocolate tu.. nyum2.. datang dari segmen yg sama. kalau sudi jom singgah & follow.:)

    http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  6. salam! datang dari segmen yang sama, salam perkenala :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-you-chocolate.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget