eqa

snow

Followers

Monday, June 17, 2013

Berkelah di Pantai Batu Rakit

Assalamualaikum...

Secara rasminya sem 6 untuk tahun 3 ku sudah habis. Exam pun dah habis, tapi aku masih di Terengganu.... why3x??? 
Sebab nak selesaikan final year projek la... Jadi, kena la menetap kat sini lama sikit..
ok.. Tak pe, dugaan tu...
Bila la aku dapat balik.. persoalan yang masih tiada jawapannya..

Apa2 pun hidup mesti diteruskan....
daripada bosan duk kat bilik dan tengok movie baik kita enjoy.......

kita celebrate dulu... yeahhhh.... berkelah tepi pantai..



dah beberapa hari nak plan pergi berkelah ni.. akhirnya termakbul juga..
terima kasih pada rakan2 ku sekalian.... hehee... yana n aze... yang sama2 plan g berkelah ni dan masak2 dengan aku... 
termasuk juga ida, lyn, wanfa, kak mun dan wani.... seronok makan-makan dengan kowg...
kebetulan pula nak pergi berkelah kan....
kalau nak pergi berkelah, perkara utama nak pikir mesti lah makanan kan....
disebabkan kita ni bujang lagi, makan simple2 sudah.....

Makan apa ek, disebab kan aku ada 1 bungkus bihun kat bilik tu... makan bihun goreng goreng je la eh... yang memasaknya aku bersama pembantu aze dan yana.... thanks yana sebab buatkan air teo limau panas.... sedapnye.... nak beli la teh tu... jenama barat tea kan.... jom beli kat cameron.. hehe....

destinasi pilihan pantai batu rakit... mula-mula nak pergi pantai teluk ketapang je... dah diowg ajak pergi sini.... ok gak.. kat terengganu ni banyak sangat pantai, sampai aku pun jadi confuse.... pantai teluk ketapang, pantai batu buruk, pantai batu rakit, pantai tok jembal.... hahaa.. pantai yang paling dekat, pantai UMT... heeee.... 

sampai je kat pantai, aktiviti pertama tiup belon...

Semangat lyn tiup belon tu...
 
eh... baru perasan... pantai dia cantik la... tak banyak sampah... hari tu pergi banyak je sampah.... bagus2...

aktiviti seterusnya mestilah makan-makan....
yeahhhh....
makan sampai kenyang... 
kebetulan k.mun n the geng bawa bihun juga.... ok.. makin bertambah la makanan nya....
x pe, janji makanan cukup kan...

makan-makan

kek angry bird... comey x...


kalau pergi mana-mana tak brgambar tak sah la kan..... jom kita bergambar tuk kenangan pula... happy la sangat sebab kurang bebanan sekarang ni kan.....



merenung masa depan...

model belon
jalan-jalan tepi pantai pula....

apa tu..


360.... cantik oo..... nak gak....
 bergambar sebelum balik......

kami berlapan....

u r my friends.....
 ok... lepas puas ambil gambar semua... dah nak magrib la..... jom2 balik.... 

selesai aktiviti menenangkan fikiran kat tepi pantai.... pantai ni tak boleh mandi.... kalau nak mandi pun boleh tapi kalau jadi pape tanggung sendiri.... dan pastikan anda pandai berenang..... airnye dalam... laut cina selatan weh.....

sampai sini je.....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget